Nog een hitserie gaat richting zijn einde

Nog een hitserie gaat richting zijn einde

Het vierde seizoen is straks het laatste van de serie The Sinner.

Jim Pedd, 19 november 2021 om 09:10

En weer gaat een populaire serie richting het einde. The Sinner is bezig met zijn vierde seizoen, maar stopt er snel mee.
De serie is bedacht door Derek Simonds, met een eerste seizoen dat gebaseerd werd op het gelijknamige boek uit 1999 van Petra Hammesfahr. Daarin zagen we Jessica Biel nog de hoofdrol hebben als getraumatiseerde vrouw met een gebroken geheugen die een moord pleegt. Biel bleef producent, maar de serie draaide in latere seizoenen om andere onderzoeken.

Einde The Sinner
The Sinner gaat richting het einde. De focus lag tot nu toe steeds op het persoonlijke en professionele leven van Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman. Maar zijn tijd in The Sinner is bijna voorbij.

Entertainment Weekly meldt dat de serie The Sinner na vier seizoenen eindigt.

Daar deze ooit gepland stond als miniserie, is het een mooie prestatie dat The Sinner uiteindelijk vier seizoenen heeft gekregen.

Simonds in een statement over het stoppen: "Bedankt aan iedereen, ook mijn partner-in-crime Bill Pullman, de getalenteerde acteurs, schrijvers, regisseurs en crew die allemaal helpen deze serie te realiseren. Het was een ongelofelijke reis."

De serie The Sinner staat op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Sinner, Einde, Bill Pullman

Populair nieuws