'The Wheel of Time'-mysterie uitgelegd door Rosamund Pike

'The Wheel of Time'-mysterie uitgelegd

Rosamund Pike legt dit element van de serie The Wheel of Time uit.

Jim Pedd, 22 november 2021 om 09:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de serie The Wheel of Time volgen we Rosamund Pike's Moiraine. Zij is lid van de Aes Sedai, een groep vrouwen die magische krachten heeft. Zij reist samen met vier personen rond de wereld, gelovend dat een van hen de Dragon Reborn is, een individu dat de wereld zou moeten redden.
De serie is gebaseerd op de boeken van Robert Jordan en tijdens een Q&A met Amazon Live vertelt Pike over de ring die haar personage draagt.

The Wheel of Time-ring
De ring ziet eruit als een slang, waarbij de serpent in zijn eigen staart bijt. In het midden zien we de steen van de dragers Ajah. Dat is een woord om een van de zeven divisies van de Aes Sedai te omschrijven.

Elk daarvan heeft een eigen kleur. Moiraine draagt een blauwe steen, waarmee ze dus lid is van de Blue Ajah. Volgens de actrice is die ring heel belangrijk:

"Ik kon mij nooit voorstellen dat de serpent die in zijn eigen staart bijt, zo op die ring eruit zou kunnen zien. Ik stelde mij altijd voor dat die er anders uit zou zien. Maar ik vind hem echt prachtig. Natuurlijk kan je de steen, voor elke Ajah, vervangen, zodat je ziet welke Ajah je toe behoort, afhankelijk van de kleur van je steen."

De serie The Wheel of Time is te streamen op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Rosamund Pike, The Wheel of Time, Amazon, Prime VIdeo

Populair nieuws