'Lord of the Rings' heeft een opvallende onthulling voor fans

Lord of the Rings heeft een opvallende onthulling

Lord of the Rings van Amazon Prime Video gaat nieuwe opnamelocaties tegemoet.

Jim Pedd, 26 november 2021 om 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Lord of the Rings-serie van Prime Video heeft vermoedelijk de titel in handen van de televisieserie waar het meest over is geschreven zonder dat deze uit is gekomen.
Een van de meest recente headlines was dat de serie vanuit Nieuw-Zeeland verhuisd is naar het Verenigd Koninkrijk. Vanuit daar krijgt men een groot belastingvoordeel. Verder horen we dat de serie op heel wat iconische locaties opgenomen wordt.

Lord of the Rings-opnames
Variety meldt dat de serie op twee grote plekken opgenomen zal worden in het land: de legendarische Bray Film Studios (een iconische plek die decennialang het thuis vormde voor Hammer Film Productions en waar Elton John-film Rocketman opgenomen werd), en op Bovingdon Airfield.

Daar werd Star Wars-film Rogue One voor een deel opgenomen (de scènes die zich afspelen op planeet Scarif) en Zack Snyder's Justice League maakte er het thuis van de Kent-familie van.

De serie Lord of the Rings van Prime Video wordt er komend jaar dus ook opgenomen. Dat moet volgens Variety pas in het tweede kwartaal zover zijn.

In september 2022 gaat het eerste seizoen van start.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lord of the Rings, JRR Tolkien, Amazon, Prime Video

Populair nieuws