search
Dit dode personage krijgt een grote rol in 'Riverdale'
Series / Nieuws

Dit dode personage krijgt een grote rol in 'Riverdale'

Riverdale heeft een deel van het verhaal van Sabrina uit te leggen straks.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sabrina Spellman's verschijning in Riverdale zal ook ingaan op het einde van The Chilling Adventures of Sabrina. Het nieuwe seizoen van Riverdale ging van start met de vijfdelige Rivervale-reeks.

Die neemt de serie een andere richting op, met het bovennatuurlijke en het occulte. We zien dadelijk ook Sabrina Spellman aankomen in het stadje, na jaren van teases voor cast en crew.

The Chilling Adventures of Sabrina
Netflix had vier seizoenen van The Chilling Adventures of Sabrina gemaakt, maar besloot te stoppen met de serie. En abrupt ook, met de dood van Sabrina in de allerlaatste aflevering.

Dat vonden fans maar niet en zelfs actrice Kiernan Shipka worstelde met dat feit. Gelukkig kijkt Rivervale straks naar de dood van Sabrina Spellman.

Dat vertelt bedenker Roberto Aguirre-Sacasa. "Het einde van Sabrina wordt zeker naar gerefereerd. En nee, Sabrina verschijnt niet in Rivervale, alleen om die reden. Het begon ermee dat iedereen een crossover wilde. The CW vond het opwindend, Netflix vond het opwindend en Warner Bros. vond het altijd al opwindend."

En dus zocht men naar een speciale manier om een Riverdale en The Chilling Adventures of Sabrina-crossover te maken.

Dat wordt straks dus wat! The Chilling Adventures of Sabrina binge je, net als Riverdale, op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen