The Punisher terug op Disney+? Jon Bernthal gelooft er niet in

The Punisher terug op Disney+?

Jon Bernthal vertelt over een mogelijke terugkeer als The Punisher op Disney+.

Jim Pedd, 5 december 2021 om 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Jon Bernthal betwijfelt of zijn personage The Punisher zou werken in een PG-13 versie. Het Marvel Cinematic Universe kende een tijdje een spin-off die op Netflix te zien was.
Daarin speelde Bernthal de toffe rol van Frank Castle, a.k.a. The Punisher. Maar de Netflix-serie kwam al na twee seizoenen tot een einde. En Marvel Studios besloot al dit soort series te verwijzen naar een ander universum.

The Punisher-terugkeer?
Er gaan al maanden geruchten rond over de terugkeer van personages uit de Netflix-series in MCU-projecten.

Zo zou Charlie Cox terugkeren als Matt Murdock in de film Spider-Man: No Way Home, en geldt dat mogelijk ook voor Vincent D'Onofrio. En het zou zo zijn dat The Punisher ook terugkeert.

Hoewel Bernthal daar wel voor open staat, denkt hij niet per se dat het gaat werken. "Het personage heeft echte, echte, echte diepe en diepe betekenis voor mij. Hij zit echt in mijn hart, in mijn botten en ik bescherm hem echt zoveel mogelijk."

Een terugkeer zit er wat hem betreft wel in. Maar of hij terug wil keren in het MCU? "Ik weet niet of je moet inleveren op de duisterheid van het personage. Het personage betekent zoveel voor iedereen, en dus moet je daar voorzichtig mee omgaan."

De serie The Punisher staat in z'n geheel op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Punisher, Disney Plus, Jon Bernthal

Populair nieuws