search
'Hawkeye' bevat een gigantische fout die je sowieso gemist hebt
Series / Nieuws

'Hawkeye' bevat een gigantische fout die je sowieso gemist hebt

Hawkeye van Disney+ bevat een fout die je had kunnen zien, maar sowieso gemist hebt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hawkeye opent met een enorme flashback die helemaal terug gaat naar de eerste The Avengers-film van Marvel Studios. We zien de strijd om New York, maar dan vanuit het publiek van een jonge Kate Bishop.

Dat moment bevatte al een fout die fans opviel: de Stark Tower raakt beschadigd en daarbij zie je een paar verkeerde letters vallen. En nu is er nog een chronologische fout ontdekt.

Hawkeye-fout
De jonge Kate is duidelijk fan van Despicable Me. Ze heeft een stickerboek van de Minions in haar kamer. Leuk en het zegt iets over haar personage, maar helaas kwam het boek niet uit in 2012. Sterker nog, de release liet bijna een decennium op zich wachten!

In de boekenkast van Kate Bishop zie je het Despicable Me Minions Rise of Gru 48-Page Color and Trace Activity Book staan. Amazon leert je dat het boek op 1 januari 2021 uitgebracht werd. Dat terwijl de Avengers de slag om New York uitvochten op 4 mei 2012.

Natuurlijk zullen de setdressers van Hawkeye niet verwacht hebben dat kijkers zo diep in de kamer van de jonge Kate Bishop zouden duiken. Maar helaas blijkt de obsessieve aandacht voor details van Marvel-fans hen niet te weerhouden van ook dit te checken.

Check de foto's op ComicBook.com.


Hawkeye kan je streamen op Disney+.



Aanbevolen artikelen