Hier gaat 'Fear the Walking Dead' straks over

Hier gaat 'Fear the Walking Dead' straks over

Seizoen 7B van de serie Fear the Walking Dead krijgt een synopsis.

Jim Pedd, 7 december 2021 om 06:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC heeft bekend gemaakt dat seizoen 7B van de serie Fear the Walking Dead vanaf 17 april op AMC te zien is. Dat betekent dat de serie vanaf 18 april in Nederland te zien is, mits Prime Video zijn deal verlengt. Hoe dan ook, is er nu ook een synopsis vrijgegeven voor het nieuwe seizoen.
Fear the Walking Dead is met zijn zevende seizoen al compleet anders dan de voorgaande reeksen. We zien namelijk de nasleep van de kernexplosie die door Teddy veroorzaakt is in Texas, en dat zorgt voor een heel nieuw landschap.

Fear the Walking Dead-synopsis
AMC gaf het volgende verhaal vrij:

In de tweede helft van het zevende seizoen zijn er maanden verstreken na de kernexplosie en is de enige die er goed bij boert Victor Strand. Hij heeft een eigen koninkrijkje opgericht en beslist wie een kans heeft om te overleven. De andere leden van de groep hebben enorm geleden, maar daar is een harde vastbeslotenheid uit voortgekomen om te overleven, zelfs als dat betekent dat de Strand's Tower met geweld moeten overnemen en de zoektocht naar Padre voortzetten - een mythische plaats waarvan niemand zeker weet of die nou bestaat.

Alicia, nu de wat weifelende leider van Teddy's voormalig volgers, lijdt aan een mysterieuze ziekte en de repercussies van haar daden uit het verleden. Morgan probeert hoop te bewaren dat hij met zijn familie herenigd zal worden, wetende dat Alicia cruciaal is voor hun overleven. Terwijl Alicia de oorlog verklaart, Strand paranoïde is en de persoonlijke vendettas toenemen, komen dreigingen van alle kanten op.

Fear the Walking Dead binge je op Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, seizoen 7

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws