Wat is nu de beste Marvel-serie op Disney+?

We rangschikken de vijf series die nu uitgekomen zijn op Disney+.

Jim Pedd, 07-12-2021 13:48

Het Marvel Cinematic Universe bestond lang alleen uit bioscoopfilms. Vervolgens waren er series die Netflix in samenwerking met Marvel Television maakte, maar die zijn uit het MCU geduwd en nu ontwikkelt Marvel Studios z'n eigen series. Welke van de vijf is tot nu toe de best ontvangen serie?
Om antwoord te geven op die vraag, wenden we ons tot de Rotten Tomatoes-ratings. We maken een top vijf voor je en zetten daarnaast de consensus op een rij.

1. What If...? (93%): "What If...? voegt misschien niet veel toe aan het grotere MCU-narratief, maar heeft wel verrassende invalshoeken voor geliefde personages en een paar van de beste actiescènes in de heel franchise."

2. Loki (92%): "Een heerlijke afleiding van het MCU zoals we dat kennen. Loki ziet Tom Hiddleston succesvol de overstap van geliefde schurk naar gedurfde antiheld maken - met wat hulp van Owen Wilson - in een amusante, charmante en vaag gevaarlijke serie."

2. Hawkeye (92%): "Hawkeye gaat langzaam van start. Maar de street-level actie is een verfrissende afleiding van het MCU - en de chemie tussen de twee hoofdpersonen is schitterend zelfs als het plot even achterblijft."

4. WandaVision (91%): "Deels een hommage aan de televisiegeschiedenis, deels een opvallende mysterieserie. WandaVision is heerlijk gestoord en een opvallend gedurfde stap richting het kleine scherm van het MCU - en een perfecte showcase voor Elizabeth Olsen en Paul Bettany."

5. The Falcon and the Winter Soldier (89%): "Vol blockbuster-actie en prima personagemomenten. Falcon and the Winter Soldier laat zien het nalatenschap van Captain America meer dan waard te zijn, met een wereldwijde intrige, volwassen sociaal commentaar en sprankelende momenten tussen Anthony Mackie en Sebastian Stan."
Lees meer over: Disney Plus, Marvel Studios, MCU, WandaVision, Loki, The Falcon and the Winter Soldier, Hawkeye, What If

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 kneitergoede series op
Netflix

4 kneitergoede series op Netflix

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie