Hoofdpersonen in 'Squid Game' seizoen 2 lijken bekend

Hints hoofdrolspelers in 'Squid Game' seizoen 2

Twee terugkerende personages vechten het uit in het tweede seizoen van de Netflix-hit

Bram de Groot, 9 december 2021 om 12:00

In september dit jaar verscheen op Netflix de stevige dramaserie Squid Game. De serie bleek een enorm succes en recent werd seizoen twee aangekondigd door bedenker Hwang Dong-hyuk. Het blijkt dat in het volgende seizoenen rollen zijn voor Lee Jung-jae (Seong Gi-hun) en Lee Byung-hun (The Front Man).
"Ik ben niet echt op de juiste plaats om seizoen twee in een officiële setting te bespreken, maar als er een seizoen 2 zou zijn... In het eerste seizoen is Gi-hun een personage wiens menselijkheid in bepaalde situaties wordt getoond of ontmaskerd," legde Hwang uit tijdens een virtueel panel dat werd gehost door EW.

"Met andere woorden, zijn menselijkheid wordt op een zeer passieve manier getoond. Maar ik denk dat dit in het tweede seizoen op een actieve manier wordt getoond. Hij heeft geleerd van de games en zijn ervaring in het eerste seizoen," voegde Hwang toe.

De Front Man ook terug
"En tegelijkertijd ook de Front Man. Hij is een eerdere winnaar, maar werd een Front Man, het is net als Darth Vader," vervolgde de maker. "Sommigen worden Jedi en sommige worden Darth Vader, toch? Ik denk dat Gi-hun misschien op een bepaald punt komt waar hij aan een test wordt onderworpen."

Wanneer Squid Game seizoen twee verschijnt is nog niet bekend. De negen afleveringen van het kijkcijferkanon staan gewoon op Netflix.Bron: comicbook

Lees meer over: Squid Game, Netflix, Hwang Dong hyuk, Lee Jung jae, Lee Byung hun

Populair nieuws