search
'Grey's Anatomy' teaset schokkende terugkeer
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' teaset schokkende terugkeer

Grey's Anatomy brengt mogelijk een oude bekende terug in zijn achttiende seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een foto van achter de schermen van Grey's Anatomy maakt dat nieuwe geruchten opdoemen over een verschijning van acteur T.R. Knight in de serie.

Grey's Anatomy werd in 2005 gelanceerd door Shonda Rhimes. De medische dramaserie draaide al die jaren om Ellen Pompeo's personage Meredith Grey. In die 18 seizoenen zagen we heel wat verschillende personages komen en gaan.

George O'Malley
In de pilot leerden we een van de oorspronkelijke Seattle Grace-stagiairs kennen: George O'Malley, gespeeld door T.R. Knight. Hij kwam in het zesde seizoen om het leven bij een busongeluk.

Recent in het zeventiende seizoen was T.R. Knight desondanks in een cameo te zien. Dat kon doordat Meredith in coma raakte tijdens haar strijd tegen het coronavirus.

Een nieuwe foto op Instagram laat zien dat nu gedacht wordt dat Knight nog eens terugkeert. Acteur James Pickens Jr., die de rol van Richard Webber speelt, plaatste op Instagram een foto.

Daarop zien we Pickens naast Kate Walsh staan, evenals Chandra Wilson en Knight. Het zou goed kunnen dat hij straks in een cameo terugkeert.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen