search
Hoofdrolspeler gevonden voor 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler gevonden voor 'Star Wars'-serie 'The Acolyte'

In de serie wordt de opkomst van de Dark Side verder onderzocht.

Er komen een hele hoop Star Wars-series aan, maar een van de interessantste is wellicht The Acolyte, een nieuwe live-action serie van Leslye Headland (Russian Doll). Nu lijkt er ook een hoofdrolspeler te zijn gevonden.

Volgens The lluminerdi en Variety zou Disney namelijk actrice Amandla Stenberg in het vizier hebben om de mysterieuze hoofdrol in The Acolyte te spelen.

Opkomst van de Dark Side
The Acolyte zou zich in de laatste periode van het High Republic-tijdperk afspelen. Dit is een tijdperk dat de laatste jaren meermaals is belicht in een boekenreeks, strips en meer. De tijd van de High Republic duurde zo'n 200 jaar en gold als een gouden tijd voor de Jedi. Het tijdperk eindigde uiteindelijk zo'n 50 jaar voor de gebeurtenissen in Star Wars: The Phantom Menace.

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy liet eerder al weten dat The Acolyte een mystery-thriller wordt die ons laat zien hoe de krachten van de Dark Side opdoemden in de laatste dagen van de High Republic.

Amandla Stenberg kennen we best van haar rollen in The Hunger Games, The Hate U Give, The Darkest Minds en Dear Evan Hansen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen