Deze 3 kijkcijferkanonnen binge je nu op Prime Video

Prime Video heeft heel wat toffe series in z'n aanbod, check deze 3!

Jim Pedd, 09-12-2021 19:48

Prime Video zet steeds meer in op grote series in zijn aanbod. Soms kan het daardoor moeilijk zijn om de bomen nog door het bos te zien, maar gelukkig zijn wij er voor je op drie van de grootste series op Prime Video op een rij te zetten.
We duiken er meteen in!

The Boys: THE BOYS is een oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden, zo populair als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en aanbeden als goden, hun superkrachten misbruiken, in plaats van er iets goeds mee doen. De machtelozen nemen het op tegen de supermachtigen. The Boys maken een heroïsche tocht om de waarheid bloot te leggen over 'The Seven' en de steun die ze van Vought krijgen.

The Wheel of Time: The Wheel of Time speelt zich af in een epische fantasiewereld en volgt Moiraine (Rosamund Pike), een lid van de ongelooflijk machtige, vrouwelijke organisatie Aes Sedai, die aankomt in Tweewater. Vanaf daar gaat ze op een gevaarlijke, wereldomvattende reis met vijf jonge dorpelingen van wie er een de voorspelde Herrezen Draak zou zijn" degene die de mensheid zal redden of vernietigen.

Mr. Robot: "Mr. Robot" is een technologische thriller die gaat over Elliot, een jonge programmeur die overdag als ingenieur aan werkt aan cyberveiligheid en 's nachts als burgerwacht-hacker. Elliot bevindt zich op een beslissend moment wanneer de mysterieuze leider van een ondergrondse groep hackers hem benadert om het bedrijf waar hij in dienst is en dat hij zou moeten beschermen, te vernietigen.
Lees meer over: Prime Video, The Wheel of Time, Mr Robot, The Boys

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Woeste blik van Sofía Vergara op poster 'Griselda'

Woeste blik van Sofía Vergara op poster 'Griselda'

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader