'The Flash' heeft een grote verrassing voor je

'The Flash' heeft een grote verrassing voor je

De serie The Flash van The CW brengt een oude bekende terug.

Jim Pedd, 10 december 2021 om 14:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In deze aflevering van The Flash racet Barry Allen naar de toekomst en zoekt hij uit wie verantwoordelijk is voor de reeks fouten die leidden tot Armageddon. Het bleek Eobard Thawne, a.k.a. Reverse Flash te zijn.
Het plan van Thawne mag dan wel inmiddels tegengegaan zijn, dat wil niet zeggen dat het gevecht voorbij is. Het blijkt namelijk dat Thawne nog een laatste truc achter de hand heeft. En dat er een bekende terugkeert naar Central City, namelijk Mia Queen, a.k.a. Green Arrow, gespeeld door Katherine McNamara.

The Flash-terugkeer
Mia keert weer terug in de rol van Green Arrow, om mee te vechten tegen Thawne. Dat betekent dat de kwaadaardige Speedster het nog heel erg zwaar kan gaan krijgen.

The CW gaf een synopsis vrij voor de opvallende aflevering:

"De opwindende conclusie van het vijfdelige Armageddon-event brengt de terugkeer van Mia Queen. De conclusie van Armageddon brengt een kans naar The Flash om zijn levenslange gevecht tegen Reverse Flash voorgoed te stoppen. Maar het resultaat zou te veel kunnen zijn voor Barry en zijn team. Intussen komt Mia Queen langs uit de toekomst, op zoek naar een verloren geliefde. En zij laat niets tussen haar en haar zoektocht komen."

Mia zou ooit een eigen spin-off krijgen, die opgezet werd in Arrow. Aan het einde van die aflevering zat een cliffhanger, waarin een geliefde van Mia ontvoerd werd. Wellicht wordt dat verhaal nu afgerond.

De serie The Flash binge je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Arrowverse, The CW

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws