'The Expanse' seizoen 6 verspilt de dood van dit personage

The Expanse S6 verspilt de dood van dit personage

De serie The Expanse dumpt een van zijn personages, met pijnlijke consequenties.

Jim Pedd, 13 december 2021 om 11:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Expanse is begonnen met z'n zesde en laatste seizoen. De eerste aflevering, Strange Dogs, bevestigt dat een van de personages van het eerste seizoen dood is: Anderson Dawes.
Hij werd gespeeld door Jared Harris en was kort te zien in seizoen 1 en 2. In de serie komt hij 'off-screen' dood, wordt hij vermoord door de mensen van Marco en de Free Navy. Dat omdat Dawes deel was van de dissidenten die het op durfden nemen tegen Marco.

The Expanse-dood
Marco zegt in het zesde seizoen van The Expanse op een zeker moment dat Dawes "dood is omdat ik geen zin meer had om naar hem te luisteren". Vervolgens noemt hij Ceres de hoofdstad van de Belt.

Gezien de paar afleveringen (zes) die de serie The Expanse maar heeft in dit laatste seizoen, is het niet heel gek dat er besloten is om Dawes te doden zonder hem te laten zien.

Daar komt bij dat acteur Jared Harris simpelweg een druk man is, die erg populair is geworden de laatste jaren. Zo was hij te zien in Apple TV+ serie Foundation en zie je hem in de aankomende Marvel Studios-film Morbius.

The Expanse binge je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Expanse, Prime Video, Amazon

Informatie over de serie: The Expanse

Populair nieuws