'The Witcher' komt met weer een gave clip!

Seizoen 2 van The Witcher komt er heel snel aan, namelijk vandaag!

Jim Pedd, 17 december 2021 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een clip van het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher laat zien hoe Geralt en Ciri aankomen in Kaer Morhen. Een bijzondere clip die duidelijk laat zien wat we kunnen verwachten van de serie, die vandaag debuteerde op Netflix.
The Witcher ging in december 2019 van start. Het tweede seizoen liet echter lang op zich wachten vanwege het coronavirus, maar is dus vanaf vandaag in z'n geheel te streamen op Netflix. Op de valreep is er nog een clip gelanceerd.

The Witcher-clip
De serie The Witcher duikt nu in het fort Kaer Morhen, waar de Witchers van de School of the Wolf gemaakt en getraind werden. Eerder zagen we in de anime The Witcher: Nightmare of the Wolf al hoe zij gemaakt werden en kregen we een blik op het kasteel.

Ook zagen we iets van de val van Kaer Morhen. Maar dit tweede seizoen kijkt dieper naar het kasteel en de tijd van Henry Cavill's personage Geralt of Rivia daar.

Geralt ziet het als een veilige plek om Ciri mee naartoe te nemen. Hij neemt haar mee naar het kasteel omdat hij denkt dat Yennefer om het leven is gekomen bij de Battle of Sodden.

Hieronder zie je hoe ze voor het eerst aankomt daar:


The Witcher zie je op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Clip, Henry Cavill, Freya Allan

Populair nieuws