Tweede seizoen 'The Wheel of Time' wordt compleet anders

2e seizoen The Wheel of Time wordt compleet anders

De serie The Wheel of Time doet het echt anders straks.

Jim Pedd, 20 december 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Aflevering 7 van Prime Video-serie The Wheel of Time onthulde de identiteit van de Dragon Reborn. In een nieuw interview vertelt acteur Josha Stradowski wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen van de hitserie.
The Wheel of Time is een grote hit voor Prime Video en zelfs een van de meest bekeken seriedebuten van de afgelopen jaren op de streamingdienst. Met nog maar 1 aflevering te gaan, kwam de serie geheel onverwacht ineens met een antwoord op de vraag wie nou eigenlijk de Dragon Reborn was.

The Wheel of Time seizoen 2
Aan het einde van de aflevering onthulde Rand zijn identiteit als de Dragon Reborn aan Moiraine. De twee personages vertrekken daarom richting de Blight en het Eye of the World. Hun vrienden blijven daarmee veilig achter in Fal Dara.

Tegenover Collider ging Stradowski in op de onthulling van de serie en wat dit betekent voor het komende seizoen.

"Seizoen 2 draait volgens mij om hem die de Dragon Reborn wordt, en alle problemen die daarbij komen kijken. Hij is nu los gesneden van zijn wortels en dat betekent dat er een grote identiteitsverandering aan zit te komen in het tweede seizoen. [lacht] Ik denk dat ik daarmee alles wel gezegd heb dat ik mag onthullen."

The Wheel of Time zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Josha Stradowski

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws