De gigantische twist van 'The Witcher' uitgelegd

Gigantische twist 'The Witcher' uitgelegd

The Witcher kwam met een behoorlijk grote twist in 't tweede seizoen.

Jim Pedd, 24 december 2021 07:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In het tweede seizoen van The Witcher/i] op Netflix wordt de identiteit van de White Flame onthuld. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich ging daar op in tijdens een recent interview.
Sinds 17 december kan je het tweede seizoen van [i]The Witcher
bingen. Alle acht afleveringen werden tegelijkertijd op Netflix gekieperd. De serie onthult helemaal aan het eind de identiteit van de White Flame, de keizer van Nilfgaard en grote vijand van de noordelijke koninkrijken: keizer Emhyr blijkt Duny te zijn, de vader van Cirilla.

The Witcher-twist
Schmidt Hissrich sprak met Felicia Day in The Witcher: Unlocked en gaf wat informatie over de boel achter de schermen. Ze kon geen vragen beantwoorden zonder het derde seizoen te verklappen en dus wilde ze enkel ingaan op het einde van het derde seizoen.

Hissrich vertelde dat de schrijvers overwogen om de identiteit van Emhyr wat langer geheim te houden. Maar uiteindelijk kozen ze ervoor dit te gebruiken als manier om spanning op te bouwen voor het volgende seizoen.

"Zodra we Emhyr weer te zien krijgen, weten we dat hij Duny is. Het voelde als het juiste moment om te doen, omdat we nu dieper in Emhyr kunnen duiken en waarom hij zijn dochter zo ontzettend graag terug wil hebben."

The Witcher is op Netflix te zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Henry Cavill, Lauren Schmidt Hissrich

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws