search
Netflix kwam deze week met 13 nieuwe series: Dit zijn ze
Series / Featured

Netflix kwam deze week met 13 nieuwe series: Dit zijn ze

Check hier wat je allemaal nieuw kan zien op Netflix sinds deze week.

Elke vrijdag kijken we terug om de voorgaande week op Netflix. Wat is er zoal nieuw toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst? Waar we de voorgaande paar weken geregeld meer dan vijftien nieuwe series zagen, is het deze week iets minder.

Undercover (S03E05): Peter weet niet wie hij kan vertrouwen en vraagt een oude bondgenoot om hulp. Serkans wantrouwen groeit. Danielle is bezorgd en wil dat Ferry de waarheid vertelt.

Elite Short Stories: Samuel Omar: Nu in remissie, brengt Ander zijn zomer door met het helpen van Alexis - zijn chemopartner.

Emily in Paris (seizoen 2): Marketingdirecteur Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs en begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Elite Short Stories: Patrick: Patrick's reis naar een hutje in de bussen tijdens de feestdagen leidt tot een onverwachte maar grote uitkomst.

The Silent Sea: Een wetenschapper gaat mee op missie naar een verlaten ruimtestation op de maan om mysterieuze specimens op te halen. Haar zus kwam daar door een ongeluk om het leven.

Single's Inferno: Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

Gomorra (5 seizoenen): Maffia-activiteit in Napels staat centraal in deze serie, die zich richt op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.

The Girl From Oslo (1 seizoen): Als haar dochter wordt ontvoerd, reist een Noorse diplomaat naar het Midden-Oosten. Ze vertrouwt op oude vrienden en een groot geheim om haar dochter te helpen bevrijden.

Badanamu Pop (1 seizoen): Spring, dans en feest met Bada en zijn schattige vriendjes in deze serie geweldige meezingers die zowel educatief als leuk zijn!

WWII in Color: Road to Victory: Aangrijpend historisch beeldmateriaal en deskundig commentaar bieden diepgaande inzichten in de leidende figuren en beslissende keerpunten in de Tweede Wereldoorlog.

Reflection of You: Het begeerlijke leven van een succesvolle schilder begint af te brokkelen wanneer een knappe jonge vrouw en voormalige vriendin opduikt als een schaduw van zichzelf.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Madre solo hay dos: Nadat ze hebben ontdekt dat hun baby's bij de geboorte zijn verwisseld, bedenken twee vrouwen een plan voor hun nieuwe leven: ze vormen één bijzonder gezin.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen