'Sons of Anarchy'-cast komt weer bij elkaar

'Sons of Anarchy'-cast komt weer bij elkaar

De serie Sons of Anarchy mag dan wel voorbij zijn; de cast kent elkaar nog goed.

Jim Pedd, 8 december 2021 19:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De cast van Sons of Anarchy komt weer even bij elkaar. Op een foto zien we dat enkele van de hoofdrolspelers het feit dat de seriefinale inmiddels zeven jaar geleden te zien was vierden.

De serie Sons of Anarchy vertelde het verhaal van Jax Teller, de zoon van de voormalig leider van de bikerbende SAMCRO, die te maken heeft met zaken als verraad, loyaliteit, moord, broederschap en familie. De rol werd gespeelt door Charlie Hunnam en naast hen speelden ook Ron Perlman, Katie Segal, Kim Coates, Tommy Flanagan, Mark Boone Junior, Theo Rossi en Maggie Siff hoofdrollen.

Weer even samen
De finale van het zevende seizoen van Sons of Anarchy was op 9 december 2014 te zien. Het verhaal van Jax werd afgerond met de dood van het personage.

Vandaag deelt Kim Coates een beeld van de Liverpool Comic-Con. Daarop zien we Coates, die de rol van Tig speelde, naast andere oprichtende leden van SOA, waaronder Coates, Perlman (Clay), Boone Junior (Bobby) en Flanagan (Chibs).

De acteurs waren aanwezig om met fans in gesprek te gaan, handtekeningen uit te delen en foto’s te maken om het nalatenschap van de serie Sons of Anarchy in leven te houden.

Check hieronder de foto:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Sons of Anarchy, Kurt Sutter, Reunie

Informatie over de serie: Sons of Anarchy

Populair nieuws