'The Wheel of Time' seizoen 2 heeft goed nieuws voor je

'The Wheel of Time' seizoen 2 heeft goed nieuws

Het tweede seizoen van The Wheel of Time is al deels opgenomen.

Jim Pedd, 25 december 2021 10:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van The Wheel of Time is al een mooi eind onderweg met de post-productie. Dat onthulde een van de bazen van Amazon.

De serie boekte met de eerste acht afleveringen (die gebaseerd waren op het boek The Eye of the World van schrijver Robert Jordan) een groot succes. Centraal staat Moiraine, die toebehoort aan een groep magische vrouwen genaamd de Aes Sedai. Zij verzamelt een groep jonge mensen van wie ze denkt dat er eentje de Dragon Reborn is; die de wereld moet redden of kan vernietigen.

The Wheel of Time seizoen 2
Al in mei 2021 besloot Prime Video om de serie The Wheel of Time een tweede seizoen te gunnen. Vernon Sanders, die Head of Global TV bij Amazon Studios is, vertelde in een interview dat het heel snel gaat met de serie.

"We hebben het nog altijd over wanneer seizoen 2 zijn première zal beleven," begon Sanders. "Rafe en zijn team hebben ons net de eerste versies van de eerste afleveringen van seizoen 2 gestuurd. Ik kan niet wachten tot het publiek ziet wat we voor hen in petto hebben."

Sanders bedoelt vermoedelijk dat 2 of 3 afleveringen klaar zijn op dit moment. Daarmee nadert de serie dus de afronding van 25 procent van z'n afleveringen. Dat is mooie vooruitgang.

The Wheel of Time kan je op Prime Video zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins

Populair nieuws