Dit spijt de maker van 'The Witcher' enorm aan seizoen 1

Dit spijt de maker van 'The Witcher' enorm

The Witcher seizoen 1 had het anders kunnen (en moeten) doen met Ciri.

Jim Pedd, 25 december 2021 11:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde in een interview dat ze spijt heeft van het vrij minimale verhaal van Ciri in het eerste seizoen van de Netflix-serie.
Freya Allan speelt de rol van Princess Cirilla, de kroonprinses van Cintra in de Netflix-serie. Zij vlucht weg uit haar huis als het koninkrijk Nilfgaard iedereen daar begint te doden. Tijdens haar vlucht en zoektocht naar veiligheid, komt Ciri uiteindelijk op het pad van Geralt of Rivia, monsterjager.

The Witcher-spijt
Het tweede seizoen van The Witcher geeft Ciri een veel grotere rol dan het eerste. Geralt neemt haar mee naar zijn thuis Kaer Morhen, waar ze samen met de Witchers haar training begint.

In dit alles heeft Ciri een veel grotere rol, wat voor Hissrich een manier was om het personage recht aan te doen. "Ik moet zeggen dat we in het eerste seizoen niet genoeg aandacht aan Ciri's verhaal besteed hebben," begon Hissrich een interview.

"We hebben daarom ons uiterst best gedaan dat te verbeteren en ervoor te zorgen dat Ciri echt veel meer te doen krijgt. Freya kan het personage nu dus ook echt goed verkennen. Ook zet het 't feit dat Ciri steeds belangrijker wordt in de serie naarmate deze vordert duidelijk op. Iedere fan van de boeken kan je vertellen dat zij centraal komt te staan en dat wilden we goed opzetten."

The Witcher binge je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws