search
'Hawkeye'-regisseur wil dolgraag een tweede seizoen maken
Series / Nieuws

'Hawkeye'-regisseur wil dolgraag een tweede seizoen maken

Zullen Disney en Marvel de serie over de Avenger een tweede seizoen gunnen?

Voordat hij een aantal afleveringen van Hawkeye regisseerde, werkte Rhys Thomas voornamelijk aan komedies. Met de nieuwe MCU-serie heeft hij echter laten zien dat actie hem ook zeer goed ligt.

Gezien de positieve ontvangst van Hawkeye, zou je zeggen dat het logisch is dat er een tweede seizoen komt en dat Thomas opnieuw van de partij is. Toch beraadt Marvel zich hier momenteel nog over.

Veel kijkers van Hawkeye hadden waarschijnlijk verwacht dat aan het einde van de seizoenfinale zou worden aangekondigd dat er een tweede seizoen komt, zoals bij Loki het geval was. Jammer genoeg was dit niet zo. Dit wel echter niet zeggen dat Marvel niet nadenkt over de toekomst van Jeremy Renner en Hailee Steinfeld als respectievelijk Clint Barton en Kate Bishop.

Gewillige regisseur
Regisseur Thomas heeft in elk geval laten blijken dat hij dolgraag zou terugkeren voor een tweede seizoen van Hawkeye:

"Ik mag helaas niks kwijt over toekomst in de traditie van geheimzinnigheid. Je weet nooit hoe een serie wordt ontvangen, maar wij zijn erg blij dat mensen er zo van hebben genoten. Het is ook geweldig dat Hailee's personage zo is omarmt en nu onderdeel uitmaakt van het MCU. Ik ben heel benieuwd hoe dat personage zich verder gaat ontwikkelen. Ik zou dan ook dolgraag terugkeren naar de wereld van het MCU."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen