Topserie nieuw op Netflix: het was een druk weekje

Topserie op Netflix: het was een druk weekje

Netflix lanceerde deze week onder meer twee seizoenen van Manifest.

Jim Pedd, 7 januari 2022 12:23

Elke vrijdag kijken we naar het nieuwe streaming-aanbod op Netflix. Deze week werden maandag nog maar drie series aangekondigd, en uiteindelijk werden dat er veel meer. Zo begon Netflix met Manifest, een serie die het van de 'dood' redden.
Manifest (2 seizoenen): Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Power Rangers: Dino Fury (1 seizoen): Een nieuw team van Power Rangers moet met de prehistorische kracht van de dinosaurussen het hoofd bieden aan een leger van buitenaardse wezens dat de aarde aanvalt.

Inspector Koo (8 afleveringen): Een ex-agent gaat opnieuw aan het werk als verzekeringsrechercheur. Ze gaat op zoek naar aanwijzingen op plaatsen delict die in scène zijn gezet door een seriemoordenaar.

Blue Period (12 afleveringen): De populaire middelbarescholier Yatora Yaguchi verveelt zich. Als hij op een inspirerend schilderij stuit, duikt hij in de prachtige, maar meedogenloze wereld van de kunst.

The Hook Up Plan (3 seizoenen): Wanneer Elsa uit Parijs niet over haar ex heen kan komen, huren haar beste vriendinnen een gigolo in om haar een handje te helpen. Maar hun plan werkt iets te goed.

RuPaul's Drag Race: All Stars (3 seizoenen): Queens uit eerdere seizoenen − van populaire dames tot vurige schurken − strijden om een prijs van 100.000 dollar en een felbegeerde plaats in de Drag Race-eregalerij.

Undercover (S03E07): Opgestookt door Timur neemt Serkan een besluit over de deal, en over Leyla. Er komt een knallend einde aan Bobs ongemakkelijke regeling met Ferry.

Action Pack (1 seizoen): De heldhaftige kinderen van de Action Academy nemen het met hun hart, hun slimheid en hun superkrachten op tegen de slechteriken, en halen bij hen het beste naar boven.

The Future Diary (6 afleveringen): In deze realityserie leren volslagen vreemden elkaar kennen en krijgen ze een dagboek met het script van hun eigen liefdesverhaal. Kan dit tot echte romantiek leiden?

Rebelde: Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Lodge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

The Club (Part 2): In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

Hype House: Een opvallende blik op de levens van de tien grootste social media sterren.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws