Gigantische tegenslag voor 'Star Trek: Picard'

Gigantische tegenslag voor 'Star Trek: Picard'

Star Trek: Picard ligt stil wegens een groot coronabroeinest op de set.

Jim Pedd, 8 januari 2022 08:39

De productie van Star Trek: Picard blijkt een broeinest van corona te zijn geweest. De opnames van het nieuwe seizoen zijn stilgelegd.
Paramount+ heeft bekend gemaakt dat er meer dan vijftig mensen positief getest zijn op corona. Daarom is direct besloten om de opnames stil te leggen. Het past binnen een reeks tegenslagen voor Hollywood, want eerder werden de opnames van Grey's Anatomy en NCIS ook stilgelegd wegens zorgen over toenemende aantallen besmettingen.

Star Trek: Picard seizoen 3
Voor fans zit er allicht een gouden randje aan het nieuws. Het gaat namelijk om de opnames van Star Trek: Picard seizoen 3 en niet seizoen 2. Het tweede seizoen is al af en het derde seizoen wordt nu opgenomen. Of beter, werd opgenomen tot de opnames stil kwamen te liggen.

The Hollywood Reporter weet te melden dat er niet alleen crewleden ziek bleken te zijn, maar dat er ook castleden positief getest zijn.

Het idee is om de opnames volgende maand al te hervatten, maar de vraag is of dat wel gaat lukken gezien het hoge aantal besmettingen. CBS Studios ging niet in op het nieuws.

Star Trek: Picard is dus niet de enige serie die te maken heeft met een flinke tegenvaller als gevolg van corona. Star Trek: Picard binge je nu op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Prime Video, Paramount Plus, Patrick Stewart

Populair nieuws