search
Topdrukte op Disney+ met veel nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Topdrukte op Disney+ met veel nieuwe series

Disney+ voegde weer heel wat nieuwe series toe, dit zijn alle nieuwe titels van deze week.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe series op Disney+ op een rij. Deze week was het behoorlijk druk op de streamingdienst. Niet alleen kwamen er nieuwe series online, ook kregen we afleveringen van heel toffe en interessante toevoegingen te zien.

The Wonder Years (S01E03): Dean komt in het bezit van wat pikante lectuur.

The Simpsons (seizoen 32): Homer is geen typische familieman. Als werknemer in de kerncentrale van Springfield doet hij z'n best om zijn familie te leiden, maar wordt hij zelf vaak geleid.

The Chi (seizoen 1-3): Een relevant, eigentijds en onderscheidend verhaal over het volwassen worden van een jonge, Afro-Amerikaanse man. Alleen al het opgroeien kan gaan tussen leven en dood.

The Book of Boba Fett (S01E02): Boba Fett neemt het op tegen nieuwe uitdagers op Tatooine.

The Big Leap (S01E06): Het is de premièreavond.

Peacemaker (1 seizoen): Een team Finse diplomaten werkt in internationaal conflictgebied en probeert tegelijk problemen uit hun eigen verleden op te lossen.

Marvel's Ultimate Spider-Man (seizoen 3): Een jaar nadat hij Spider-Man is geworden, wordt de tiener Peter Parker benaderd door Nick Fury om met SHIELD te trainen.

Bäckström (seizoen 1): De Zweedse detective Evert Bäckström pocht er graag mee 99% van zijn moordzaken opgelost te hebben. Maar hij botst nu op een moeilijk mysterie.

Big Sky (S02E01): Een mysterieus ongeluk leidt ertoe dat Cassie en Jenny elkaars pad kruisen.

Air Crash Investigation (seizoen 5): Vliegtuigongelukken die echt gebeurd zijn worden verder onderzocht.

A Confession (seizoen 1): Het waargebeurde verhaal van rechercheur Stephen Fulcher en zijn speurtocht naar de vermiste 22-jarige Sian O'Callaghan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen