Komt 'Undercover' seizoen 4 er eigenlijk wel?

Komt 'Undercover' seizoen 4 er eigenlijk wel?

Nu het derde seizoen is afgerond… Komt er ook een vierde op Netflix?

Bram de Groot, 12 januari 2022 10:54

Afgelopen weekend verscheen de laatste aflevering van seizoen drie van Undercover op Netflix. In de serie werd duidelijk hoe het verhaal over Bob, Ferry en de Turkse drugsdealers wordt afgerond. Maar komt er ook een vierde seizoen?
Let op: SPOILERS!!

Het antwoord daarop lijkt simpel: ja. Het einde van seizoen drie lijkt daar namelijk op te hinten. Ondanks dat het leven van Ferry van acteur Frank Lammers er wel eens beter voor heeft gestaan, staat niets hem in de weg om een nieuw XTC-imperium op te bouwen.

Verleden jaar sprak Manify over een volgend seizoen met Lammers. "We kunnen dat nu wel tegen jou zeggen, maar dan moeten we je omleggen. Dan is de volgende krantenkop: 'Journalist gevonden in sloot’," was zijn reactie.

Maar hij heeft er zeker zin in: "Laat ik het zo zeggen: wat mij betreft blijf ik Ferry spelen zolang de scripts goed zijn en ik er plezier in heb. Ik hou van die rol en ik hou van de mensen met wie we Undercover al een paar seizoenen maken."

Begin 2023?
Tussen de drie verschenen seizoenen zat steeds meer dan een jaar, dus de kans is groot dat we seizoen 4 ergens begin 2023 op Netflix zien. Bingewatch nu het gehele derde seizoen.Lees meer over: Undercover, Nazmiye Oral, Tom Waes, Ferry Bouman, Frank Lammers, Elise Schaap

Populair nieuws