'How I Met Your Father' onthult nieuwe trailer!

'How I Met Your Father' onthult nieuwe trailer!

How I Met Your Father is bijna te zien en dat belooft wat!

Jim Pedd, 14 januari 2022 om 09:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hulu heeft een nieuwe TV-spot vrijgegeven voor de aankomende nieuwe serie How I Met Your Father. Dat wordt een standalone vervolg op de CBS-sitcom How I Met Your Mother.
De trailer is zeker niet zo lang als de volledige trailer die Hulu afgelopen december vrijgaf. Die duurde anderhalve minuut, wat al niet al te lang was. De nieuwe 15 seconden durende tv-spot bevat gelukkig wel wat nieuw beeldmateriaal rond How I Met Your Father. Een van de voorbeelden is de reactie van Sophie (Hilary Duff) op Drew (Josh Peck) die precies op 't afgesproken moment aankomt voor hun date. Dat vindt ze nogal verwarrend, op z'n zachtst gezegd.

How I Met Your Father-beelden
How I Met Your Father draait net als de originele serie en inspiratiebron om een protagonist die haar toekomstige kind vertelt hoe ze z'n vader leerde kennen. Ditmaal volgen we dus Sophie in plaats van Ted Mosby.

De serie wordt verteld door Kim Cattrall, die de toekomstige zelf is van Sophie. Zij vertelt in "de nabije toekomst haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader heeft ontmoet".

Het verhaal speelt zich, zo schrijft Hulu, af in het "heden, waarbij Sophie en haar hechte groep vrienden middenin 't proces zijn in uitzoeken wat ze uit het leven willen, en hoe ze verliefd worden in een tijdperk van dating-apps en onbeperkte mogelijkheden."


Lees meer over: How I Met Your Father, How I Met Your Mother, Hulu, Hilary Duff

Populair nieuws