search
'The Walking Dead' heeft bijna deze mijlpaal bereikt
Series / Nieuws

'The Walking Dead' heeft bijna deze mijlpaal bereikt

Op 20 februari begint het einde van een van de meest iconische series van de laatste 20 jaar.

Duane Manwiller, de voornaamste cameraman van het laatste seizoen van The Walking Dead heeft bevestigd dat de opnames van de laatste reeks bijna zijn afgerond.

Manwiller is al sinds seizoen 8 cinematograaf van The Walking Dead en liet het volgende weten via zijn Instagram-pagina:

"We zijn deze week begonnen met het laatste stuk van de opnames. We hebben nog maar drie afleveringen te gaan tot het einde..."

Het einde begint
In september 2020 kondigde AMC aan dat seizoen 11 van The Walking Dead tevens het laatste zou worden. Op 20 februari wordt de eerste van acht nieuwe afleveringen uitgezonden, wat later dit jaar wordt gevolgd door de acht allerlaatste afleveringen. Nog 16 afleveringen in totaal te gaan dus!

Dat wil echter niet zeggen dat we helemaal afscheid nemen van de personages uit de serie. Walking Dead-scenarist/-producent Angela Kang, showrunner sinds seizoen 9, werkt namelijk aan een spinoff-serie waarin Daryl (Norman Reedus) en Carol (Melissa McBride) centraal staan. Die serie kunnen we ergens in 2023 verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen