search
Waarom deze pijnlijke terugkeer in het Arrowverse toch gebeurde
Series / Nieuws

Waarom deze pijnlijke terugkeer in het Arrowverse toch gebeurde

Brandon Routh vertelt waarom hij na het uiterst pijnlijke Arrowverse-vertrek toch terugkeerde.

DC's Legends of Tomorrow schokte fans enorm toen acteurs Brandon Routh en Courtney Ford beiden vertrokken. Voor Routh was het geen eenvoudige klap om te verwerken en dat gold ook voor zijn vrouw Ford. Maar het afscheid bleek niet permanent.

Niet alleen keerde Routh terug als Ray Palmer, a.k.a. The Atom voor de honderdste aflevering van DC's Legends of Tomorrow, ook was hij in Armageddon van The Flash te zien. Routh onthult tijdens een interview waarom hij ondanks de klappen die hij kreeg, toch terug keerde voor meer.

Meer Arrowverse maken
Routh verscheen tijdens de Inside of You-podcast van Michael Rosenbaum. Hij vertelde dat zowel hij als Ford het moeilijk hebben gehad.

"Je weet dat mensen keuzes maken. Soms maken ze goede keuzes en soms maken ze slechte keuzes. Die worden aan de lopende band gemaakt. En soms hebben die negatieve invloed op ons en we kunnen er dan voor kiezen om de rest van ons leven enorm te balen, of we kunnen ons best doen het te leren accepteren. Zoals ze zeggen: de bittere pil slikken. En dat heb ik gedaan en ik denk dat Courtney dat ook heeft."

Hij ging door: "Niemand steunde die beslissing en dat is een van de redenen waarom we ja hebben gezegd tegen een terugkeer. Omdat we wisten dat de fans het zouden waarderen en we konden ervoor zorgen dat we ook gerespecteerd werden. Dus ik ben blij weer gewerkt te hebben met Wentworth [Miller] en Victor [Garber] en Falk [Hentschel]."

DC's Legends of Tomorrow zie je net als The Flash op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen