search
'Legends of Tomorrow' maakt crossover met 'The Flash'
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' maakt crossover met 'The Flash'

De serie Legends of Tomorrow brengt een oude bekende van The Flash terug.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Matt Letscher is terug als Eobard Thawne in de aankomende aflevering Rage Against the Machines van DC's Legends of Tomorrow. Dat blijkt uit een nieuwe synopsis voor de aflevering.

The CW meldt dat de Legends moeten samenwerken met Thawne om een "gefixeerd punt" in de tijdlijn te repareren. Dat zal de aandacht van de kwaadaardige Waverider trekken en leidt uiteraard tot een showdown met hun dubbelgangers.

Synopsis van DC's Legends of Tomorrow
Letcher speelde het 'ware gezicht' van Thawne en is zelden teruggekomen voor de rol in de serie The Flash, waarin gekozen wordt voor voormalig series regular Tom Cavanagh.

Hij was samen met Damien Darhk en Malcolm Merlyn een van de voornaamste antagonisten in het tweede seizoen van DC's Legends of Tomorrow. Hieronder de synopsis:

Met behulp van Eobard Thawne, breken de Legends een gefixeerd punt, waarmee ze een verstoring maken die de Evil Waverider zal aantrekken. Al snel zijn de Legends geschokt door wie er op hen jaagt en probeert Sara te onderhandelen, wat niet gaat zoals gepland. Ogenschijnlijk zonder opties, staat Gwyn op in het moment en gebruikt hij zijn militaire ervaring om tot een geheim plan te komen. Ondertussen helpt Gary Astra zich te realiseren wat ze is, waarmee Gideon aan de kantlijn komt te staan.

DC's Legends of Tomorrow zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen