search
Startdatum nieuw seizoen 'South Park' bekend gemaakt
Series / Nieuws

Startdatum nieuw seizoen 'South Park' bekend gemaakt

De serie South Park keert snel weer terug met zijn vijfentwintigste (!) seizoen.

Comedy Central laat weten dat South Park op 2 februari van start gaat met zijn vijfentwintigste seizoen. Het nieuwe seizoen bestaat uit zes afleveringen, meldt The Hollywood Reporter vandaag.

Het vorige volwaardige seizoen van South Park was eind 2019 te zien op de televisiezender. De productie worstelt met name met de gevolgen van het coronavirus, waardoor het maken van afleveringen een stuk minder makkelijk verloopt.

South Park seizoen 25
Afgelopen augustus werd nog bekend gemaakt dat South Park-bedenker Matt Stone en Trey Parker een monsterdeal getekend hadden met ViacomCBS. 900 miljoen dollar was gemoeid met die deal, die tot 2027 liep.

Daaronder bevond zich een meerdere seizoenen tellende vernieuwing voor South Park, maar ook nog eens een veertiental originele South Park-films die debuteren op Paramount+.

Twee van die voor tv gemaakte films waren vorig jaar te zien. De eerste, South Park: Post Covid was op 25 november exclusief te zien op Paramount+. De tweede voor tv gemaakte film, South Park: Post Covid: The Return of Covid was in december te zien.

South Park stream je hier in Nederland op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen