'The Walking Dead' ging zo om met liefde tussen Rick en Michonne

'The Walking Dead' ging zo om met liefde

Rick en Michonne waren intiem en in The Walking Dead ging men er zo mee om.

Jim Pedd, 18-01-2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead-showrunner Angela Kang deelde een intieme inside-blik op de romance die opbloeide tussen Rick Grimes (Andrew Lincoln) en Michonne (Danai Gurira) in de aflevering The Next World uit het zesde seizoen van de serie.
Kang was toen schrijver en producent die de serie onder leiding van toenmalig showrunner Scott Gimple maakte. Zij deelde op Twitter een deel van het scenario dat mede geschreven was door Corey Reed.

The Walking Dead-liefde
Het is een scène die zich afspeelt nadat Rick en Daryl (Norman Reedus) terugkeren naar Alexandria na een compleet mislukte poging nieuwe voorraden te vinden. Die werd verpest door Paul 'Jesus' Rovia en de uitgeputte Rick zakt in elkaar op de bank van Michonne.

Nadat ze het hebben over tandpasta, verwordt het geheel tot een stomend heet romantisch moment. Ze delen hun eerste kus, in de Richonne-relatie.

"Gimple zei: 'hey, misschien moeten we Rick en Michonne laten kussen. Het zou cool zijn als het als iets heel normaals begint, alsof het vrienden zijn die samen rondhangen. En dan tot meer verwordt," tweette Kang afgelopen zondag.

Vervolgens deelde ze een deel van het scenario. The Walking Dead zie je op Disney+.


Lees meer over: Rick, Michonne, Angela Kang, The Walking Dead, Andrew Lincoln, Danai Gurira, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws