'The Book of Boba Fett'-finale verandert alles

'The Book of Boba Fett'-finale verandert alles

Ming-Na Wen over hoe je de serie gaat zien na het einde.

Jim Pedd, 18 januari 2022 09:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Ming-Na Wen vertelt dat de finale van The Book of Boba Fett zal veranderen hoe fans de serie zien. Ze hoopt ook dat fans dan de hele serie nog eens gaan kijken.
The Book of Boba Fett volgt de premiejager uit de titel die de nieuwe misdaadheer van Tatooine wordt. Maar het is niet zo heel eenvoudig om het territorium van Jabba the Hutt over te nemen, zelfs al krijgt hij hulp van moordenares Fennec Shang. De serie The Book of Boba Fett biedt ook meer achtergrond over Boba Fett.

The Book of Boba Fett-finale
In een interview met RadioTimes ging Wen in op haar werk aan The Book of Boba Fett. Ze ging ook in op de gemengde reactie van het publiek en denkt dat mensen de serie anders gaan waarderen als 'ie doorbij is.

"Ik hoop echt dat ze terug willen gaan en het hele ding nog eens kijken en vanuit een ander oogpunt beschouwen, wetend hoe het gaat, hoe gingen zijn geëvolueerd en welke andere elementen een rol hebben gekregen. Dat is, vind ik, zo goed aan werken met Jon [Favreau] en Dave [Filoni]," aldus Wen.

"Zij weten zoveel van deze wereld, van Star Wars, en zijn zo'n grote fans dat ze weten hoe ze dingen op moeten zetten en bewegingen kunnen maken die je niet zag aankomen. En ineens sta je schaakmat! Dus ja, we zitten echt te wachten, te wachten op die overwinning. En niet alleen tot de laatste aflevering, want elke aflevering brengt weer nieuwe elementen in het spel die de fans hopelijk verrassen."

The Book of Boba Fett zie je nu op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Book of Boba Fett, Star Wars, Disney Plus, Ming na Wen, Temuera Morrison

Populair nieuws