'The Last of Us' doet nu al iets controversieels

'The Last of Us' doet nu al iets controversieels

De serie The Last of Us gaat enorm afwijken van de games lijkt het nu.

Jim Pedd, 18 januari 2022 om 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO Max is druk bezig met de verfilming van de The Last of Us-game. Daarin zie je onder meer het personage Riley verschijnen, waarmee de serie duidelijk af gaat wijken van de games.
The Last of Us seizoen 1 lijkt tot dusverre een trouwe verfilming van de game te worden. Dat werd mede bevestigd door het aantrekken van Neil Druckmann bij de serie, aangezien hij de creatief regisseur van de games is. Maar dat Riley gecast werd, hint op veranderingen in het narratief.

The Last of Us-serie
De eerste The Last of Us-game volgt Joel en Ellie terwijl ze door de Verenigde Staten reizen dat enorm geleden heeft aan de uitbraak van een verschrikkelijke schimmelinfectie. Die verspreidt zich net als meer zombievirussen en maakt dat de slachtoffers muteren in wezens die gevaarlijk zijn voor iedereen om hen heen.

In de game sis Ellie de enige mens die immuun is en wordt dat ontdekt ten koste van haar vriend Riley Abel.

Storm Reid is gecast als Riley. In de eerste game is zij niet te zien, maar wel in de DLC: The Last of Us: Left Behind en de graphic novel The Last of Us: American Dreams.

Dat betekent dat de serie vol flashbacks zal zitten die laten zien wat er gebeurt voor de boel en ook laat zien waar Ellie vandaan komt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Storm Reid

Populair nieuws