We weten nu wanneer 'Moon Knight' te zien is op Disney+

We weten nu wanneer 'Moon Knight' te zien is

Disney+ en Marvel Studios hebben de eerste trailer voor Moon Knight onthuld en laten weten wanneer de serie begint.

Jim Pedd, 18 januari 2022 om 09:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De releasedatum van Moon Knight is nu bevestigd. Marvel Studios kondigde de serie al in 2019 aan als een van zijn aankomende projecten.
Fans keken nog meer naar de serie uit toen bleek dat Oscar Isaac de hoofdrol zou gaan spelen. Later hoorden we ook dat Ethan Hawke en Mae Calamawy gecast waren in de serie, al weten we niet welke rollen ze hebben in de serie. Wel is zeker dat Hawke een soort cultleider lijkt te spelen. Dat bleek uit de trailer die eerder vandaag werd vrijgegeven.

Snel te zien
De serie Moon Knight ziet er heel tof uit en vandaag is niet alleen de trailer onthuld, ook heeft Marvel Studios bekend gemaakt wanneer de serie precies te zien zal zijn.

Vanaf 30 maart 2022 zie je de serie op streamingdienst DIsney+. Er komen in totaal zes afleveringen van de serie, die wekelijks op woensdag debuteren op de streamingdienst.

Eerder was het de verwachting dat Moon Knight de tweede of derde Marvel Studios-serie van dit jaar zou worden. Inmiddels is zeker dat de serie de eerste is en vervanger is van Ms. Marvel, dat nu naar het schijnt pas in de zomer uit moet komen.
Lees meer over: Moon Knight, Disney Plus, MCU, Marvel Studios, Marvel Cinematic Univers, Oscar Isaac, Ethan Hawke, May Calamaway

Populair nieuws