Recensies 'Ozark' seizoen 4: Kijken of skippen?

Recensies 'Ozark' seizoen 4: Kijken of skippen?

Ozark begint het eerste deel van z'n laatste seizoen en is dat de moeite waard?

Jim Pedd, 19 januari 2022 om 17:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix gaat deze week verder met het vierde seizoen van Ozark. We krijgen de eerste helft van het vierde en laatste seizoen te zien. Maar is dat wel de moeite waard?
Ozark draait om Marty Byrde, gespeeld door Jason Bateman. Hij is een financieel planner die zijn familie van Chicago verhuist naar een zomer-resort-gemeenschap in de Ozarks. Met zijn vrouw Wendy en twee kinderen probeert hij te ontkomen aan een witwasplan dat mis ging en hem dwingt een grote schuld af te lossen bij een Mexicaanse drugsbaron om zijn familie veilig te houden.

Ozark-recensies
Maar is het nieuwe seizoen de moeite waard? Dat zetten we voor je op een rij:

Arizona Republic: "Als het allemaal een beetje belachelijk klinkt, dan komt dat omdat het zo is. Maar het is ook enorm entertainend, met name door de performances."

Telegraph: "Ozark's lange afscheid begint top."

Variety: "Dit genereert allemaal incidenten. Maar weinig ervan draagt echt drama met zich mee."

AV Club: "Ozark bewijst met zijn terugkeer zijn waarde voor het genre, door een aangrijpend en bevredigend misdaaddrama te blijven tot het bittere (bijna) einde."

IndieWire: "Of het nou de spannende momenten zijn, het acteerwerk of de morbide nieuwsgierigheid; de serie van Mundy zoekt nog altijd naar meer zingeving in zijn laatste uren."

Ozark seizoen 4, deel 1, zie je vanaf 21 januari op Netflix.
Lees meer over: Ozark, Jason Bateman, Netflix, Recensies

Populair nieuws