'How I Met Your Father'-ster durfde de reboot eerst niet te maken

'How I Met Your Father'-ster durfde niet

Hilary Duff twijfelde wel even voordat ze tekende voor de spin-off van How I Met Your Mother.

Jim Pedd, 20 januari 2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hilary Duff speelt de hoofdrol in How I Met Your Father. Ze is te zien als Sophie in de serie, die twee verschillende tijdlijnen 'volgt'.
In een van die tijdlijnen, in 2050, vertelt Kim Cattrall als Sophie het verhaal van hoe ze de liefde van haar leven leerde kennen. Duff speelt in 2020 de rol van een jonge Sophie, die wat jonger is en hopeloos romantisch. Hoewel ze een boel mislukte Tinder-dates achter de rug heeft, gelooft de jonge Sophie in de liefde.

Twijfels over How I Met Your Father
De serie is prima van start gegaan met How I Met Your Father op Hulu en wordt goed ontvangen. En heeft een charmante cast, die naast Duff en Cattrall ook bestaat uit Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran en Tom Ainsley.

Maar tijdens een interview vertelde Duff over het nalatenschap van How I Met Your Mother en gaf ze toe dat ze twijfelde over de reboot. De oorspronkelijke serie was geliefd en 'perfect':

"Ik kreeg een belletje van mijn manager, die vertelde dat er een project was waarover ze het wilden hebben met mij. Toen hoorde ik de titel en zei ik: 'maak je een grap? Wat!?' De oorspronkelijke serie was zo geliefd en zo bizar perfect. Dus ik zei: 'Ik wil geen reboot maken'. Ik was ook wel nerveus over het sitcom-aspect, want ik heb nooit eerder een multi-cam gemaakt, maar ik las het script en zag dat dit alles is wat je wil van een komedie. Er zitten lichthartige momenten in, grappige momenten en soms was het lekker overdreven."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Hilary Duff, How I Met Your Mother, How I Met Your Father, Hulu

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws