De grootste Netflix-serie ooit heeft een toffe verrassing voor fans

'Bridgerton' heeft een toffe verrassing voor fans

Netflix komt met een live-versie van de hitserie Bridgerton, naast 't tweede seizoen!

Jim Pedd, 21 januari 2022 06:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix en Shondaland ontwikkelen een nieuwe Bridgerton/i]-ervaring, die fans midden in de wereld van de hitserie moet plaatsen.
De serie [i]Bridgerton
bleek bij première de best gekeken Netflix-serie ooit te zijn (tot recent Squid Game een heel nieuw record vestigde. De serie werd vernieuwd voor een tweede seizoen. En waar fans enorm uitkijken naar Bridgerton, wil Netflix de franchise alleen maar verder uitbreiden.

Nog meer Bridgerton
Netflix en Shondaland werken samen met Fever aan The Queen's Ball: A Bridgerton Experience. Die mikt erop het verhaal van Queen Charlotte's bal tot leven te brengen.

Netflix schrijft:

"Maak je er maar voor op om je bij andere leden van Bridgerton te voegen en doe mee met een avond aan muziek en dans, vol acrobatische performances, interactieve ervaringen, een bloedmooie dansshow, heerlijke cocktails en meer, allemaal begeleid door de iconische Bridgerton-soundtrack."

Het event komt vooralsnog niet naar Europa en vindt plaats in vier grote steden in de Verenigde Staten: Chicago, Los Angeles, Montreal en Washington D.C.

Bridgerton zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Bridgerton, NETFLIX, live show

Populair nieuws