Fan van 'Ozark'? Check dan deze 3 series op Netflix

Fan van Ozark? Check dan deze 3 series op Netflix

Ozark seizoen 4B is te zien op Netflix. Ben je klaar, maar wil je meer?

Jim Pedd, 23 januari 2022 11:48

Netflix lanceerde deze week seizoen 4A van Ozark. Helaas zijn het maar zeven afleveringen. Aangezien de boel sinds vrijdag te zien was, kan het natuurlijk goed dat je nog meer wil zien.
We zetten daarom op een rij welke drie series heel erg doen denken aan Ozark, en je zeker niet wil missen als je daar fan van bent. Kortom: welke drie series moet je bingen als je meer Ozark wil zien!

Drie toffe tips
We zetten drie toffe tips voor je op een rij:

Narcos (3 seizoenen): Deze dramaserie vertelt het waargebeurde verhaal over het geweld en de macht van de beruchte drugskartels in Colombia. De show kreeg trouwens ook een spin-off: Narcos: Mexico, die ook op Netflix te zien is.

Better Call Saul (5 seizoenen): Deze voor een Emmy genomineerde Breaking Bad-prequel volgt de transformatie van de onbeduidende raadsman Jimmy McGill tot de omstreden advocaat Saul Goodman. Er volgt nog 1 seizoen van de serie op Netflix.

Bloodline (3 seizoenen): Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.
Lees meer over: Ozark, Netflix, Narcos, Better Call Saul, Bloodline

Populair nieuws