search
Iedereen wil de Marvel-serie 'Moon Knight' zien

Iedereen wil de Marvel-serie 'Moon Knight' zien

Hoge kijkcijfers voor de eerste trailer voor de serie met Oscar Isaac.

Bram de Groot
De eerste serie in 2022 in het Marvel Cinematic Universe wordt Moon Knight en deze verschijnt eind maart op Disney+. Recent verscheen de eerste trailer online en deze blijkt echt megagoed te zijn bekeken.

Volgens The Hollywood Reporter, die sprak met insiders van Marvel Studios, zou de trailer maar liefst 75 miljoen keer zijn bekeken in de eerste 24 uur. 52 miljoen kijkers keken online en de overige 23 miljoen kijkers kwamen via tv-uitzendingen.

En die score loopt flink op ten opzichte van de eerdere Disney+ / Marvel-series. "‹"‹Loki kwam tijdens de eerste dag uit op in totaal 60 miljoen kijkers, WandaVision op 52 miljoen en de eerste trailer voor Hawkeye noteerde 41,5 miljoen kijkers.

Falcon and the Winter Soldier
De eerste trailer voor Falcon and the Winter Soldier noteerde nog het sterkst met 125 miljoen kijkers, al profiteerde die trailer van de uitzending tijdens de Super Bowl.

In gesprek met een andere studio hoorde THR dat er bewondering is voor de eerste beelden van Moon Knight. "Ik kon niet zeggen of dit een film of een tv-show was, zo goed ziet het eruit," was de reactie.

Dit jaar verschijnen waarschijnlijk ook de series Ms. Marvel en She-Hulk en mogelijk Secret Invasion.


Aanbevolen artikelen