'The Walking Dead' gaat tijdsprongen maken

'The Walking Dead' gaat tijdsprongen maken

Nu de serie The Walking Dead richting 't einde gaat, krijgen we meer verhaal.

Jim Pedd, 24 januari 2022 09:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er worden tijdsprongen gemaakt als The Walking Dead op 20 februari terugkeert. Part 1 van de elfde rits afleveringen plaatste Daryl, Maggie en Negan op de weg naar Meridian, de laatste hoop om Alexandria te redden van de hongersnood die ontstond door de Whisperer War. Eugene ging op zijn eigen reddingsmissie.
Er zijn daarmee maar een paar dagen verstreken sinds Daryl en Maggie's reis naar DC begon aan de start van dit elfde seizoen van The Walking Dead. De doorspoelknop van de tijd wordt echter meermaals gevonden in Part 2.

The Walking Dead-ontwikkelingen
AMC bevestigt namelijk dat er meerdere tijdsprongen gemaakt gaan worden in nieuwe en aankomende afleveringen van de serie The Walking Dead.

De première doet dat nog niet en begint gewoon waar de cliffhanger van de vorige aflevering ons achterliet. Maar AMC gaf een synopsis vrij voor New Haunts, een van de latere afleveringen, en schrijft daarin dat er "weken verstreken zijn" sinds de bewoners van Alexandria aankwamen in de Commonwealth.

Dat wijst erop dat we kunnen verwachten dat men enkele sprongen in de tijd gaat maken.

Eerder gebeurde dat ook al. In seizoen 9 van The Walking Dead zien we namelijk een tijdsprong van 18 maanden. Later sprong de serie, toen Rick Grimes verdween, zelfs 6 jaar in de tijd.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang, Robert Kirkman

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws