search
'Supernatural'-ster over zijn favoriete aflevering
Series / Nieuws

'Supernatural'-ster over zijn favoriete aflevering

Jensen Ackles over z'n favoriete moment in de serie Supernatural. En da's een mooie aflevering!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Jensen Ackles, die de rol van Dean Winchester speelde in Supernatural, vertelt tijdens een interview over zijn favoriete verhaallijn uit het vijftien seizoenen durende tijdperk van de serie.

Supernatural werd bedacht door Eric Kripke en debuteerde in 2005. De serie vond een loyaal publiek en duurde tot 2020. Centraal stonden twee broers, Sam en Dean Winchester, die in de voetsporen van hun vader traden om het op te nemen tegen allerlei vormen van het kwaad. Alleen Dean en Sam (Jared Padalecki) waren in alle 327 afleveringen te zien.

Supernatural-verhaal
Tijdens al die afleveringen namen de twee broers het op tegen talloze monsters en kwaadaardige wezens. Zo kwamen ze zelfs tegenover Lucifer te staan, maar ook tegenover engelen en heel passend zelfs tegenover God.

Tijdens zijn verschijning in de Inside of You-podcast van Michael Rosenbaum vertelde de acteur over zijn favoriete verhaallijn in Supernatural.

"Nou, ik bedoel, natuurlijk was er de lange voornaamste verhaallijn van twee broers en wat zij moeten doorstaan, en waar de hele serie omheen gebouwd was. Duidelijk was dat de belangrijkste en meest favoriete verhaal is."

Hij vond andere verhalen ook leuk: "zoals toen Dean in het vagevuur zat met Benny en Cass. Ik vond dat heel anders. Het was anders opgenomen en het voelde anders. Het was een andere wereld waarin we speelden, vochten om te overleven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen