'Game of Thrones'-makers werden boos opgebeld over het einde

'Game of Thrones'-makers werden boos opgebeld

Roland Emmerich werd echt niet blij en belde de makers van de serie op.

Jim Pedd, 25 januari 2022 om 19:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Roland Emmerich had zo'n hekel aan het einde van HBO-serie Game of Thrones, dat hij een van de showrunners erover belde en hem ermee confronteerde.
De fantasyserie van HBO duurde acht seizoenen en werd naarmate de boeken ingehaald werden steeds minder goed ontvangen. Met name het achtste en laatste seizoen kon op veel kritiek rekenen.

Game of Thrones-einde
Aan het einde van de serie veranderde Daenerys Targaryen ineens in een slechterik en werd ze gedood door haar geliefde, Jon Snow. Vervolgens bleek de winnaar van het spel niemand minder dan Bran Stark te zijn en werden Cersei en Jaime Lannister wel heel plotseling en gemakkelijk gedumpt.

Het voelde dus wat lui en dat gevoel trof ook Roland Emmerich. Hij vertelde tijdens een interview dat hij het einde maar niets vond. "Ik ken David [Benioff] behoorlijk goed, dus ik zei: 'what the fuck?'."

Hij ging niet in op de reactie van showrunner David Benioff, die de serie samen met Dan Weiss maakte, in. Maar Emmerich had met name moeite met het feit dat Bran op de troon eindigde.

"Ik bedoel, waarom kwam dit kind, dat niets te maken had met het hele gebeuren, terecht op de troon?" vroeg hij zich hardop af. Hij voegde toe: "Ik heb in elk geval geen idee."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Roland Emmerich, Game of Thrones, HBO, David Benioff, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws