search
Deel 2 van 'Ozark' seizoen 4 verschijnt misschien sneller dan je denkt
Series / Featured

Deel 2 van 'Ozark' seizoen 4 verschijnt misschien sneller dan je denkt

Officieel moet het nog onthuld worden, maar deel twee verschijnt mogelijk sneller dan je denkt.

Hoelang zou er tussen deel één en deel twee van het laatste seizoen van Ozark zitten? De misdaadserie trapte het vierde en afrondende seizoen recent af op Netflix. Misschien hoeven we niet eens zo heel lang te wachten.

De eerste zeven afleveringen verschenen op 21 januari en de fans hebben deze waarschijnlijk al gebingewatched. Nu is het wachten op de zeven afrondende afleveringen die invulling moeten gaan geven aan de cliffhanger.

Wanneer verschijnt deel twee van seizoen 4?
Eerder zei Jason Bateman dat de afronding "best snel" zal verschijnen. Nu zijn er reden om te denken dat de laatste afleveringen voor eind mei moeten verschijnen.

Om voor het volledige seizoen in aanmerking te komen voor de gewenste Emmy Awards moet Netflix de afleveringen voor eind mei online hebben gezet. Doet Netflix dat niet, dan zou de serie niet in aanmerking kunnen komen dit jaar.

Uiteraard kan het zijn dat Netflix hier geen rekening mee houdt, maar tussen het tweede deel van seizoen vijf en seizoen zes van Lucifer zat slechts zo'n 3,5 maand. Dus Netflix zou Part 2 van Ozark seizoen vier zomaar in april of mei online kunnen zetten.

De opnames van het complete vierde seizoen werden in oktober 2021 afgerond, dus Netflix hoeft de afleveringen alleen maar af te ronden in de montagekamer, als dat al niet is gedaan. Check de eerste zeven afleveringen van seizoen vier nu op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen