Magisch mooie zussen in trailer 'Charmed' seizoen 4

Magisch mooie zussen in trailer 'Charmed' S4

Het vierde seizoen van de rebootserie Charmed is onderweg, bekijk de trailer.

Bram de Groot, 28 januari 2022 13:44

Na de orginele serie Charmed die verscheen van 1998 tot en met 2006 kwam er in 2018 een reboot. In de reboot is geen plaats voor Shannen Doherty, Holly Marie Combs en Alyssa Milano. Toch doet de reboot het erg goed.
Het ondertussen niet meer zo nieuwe drietal wordt gespeeld door Melonie Diaz, Madeleine Mantock Lucy Barrett en Sarah Jeffery en zij duiken binnenkort hun vierde seizoen in. Zij zijn de heksenzussen Macy, Mel en Maggie.

Eerste trailer voor seizoen 4
Nu hebben we de eerste trailer voor hun nieuwste avonturen die starten op 11 maart 2022 op de Amerikaanse zender The CW. De originele serie Charmed met acht seizoenen en de nieuwe serie vind je in Nederland op Videoland.


In Charmed ontdekken na de tragische dood van hun moeder drie zussen tot hun schrik dat ze heksen zijn. Het krachtige drietal moet nu de handen ineen slaan om in een studentenstad bovennatuurlijke gevechten aan te gaan die alle moderne heksen moeten doorstaan: van het verslaan van machtige demonen tot het omverwerpen van het patriarchaat.Bron: The CW

Lees meer over: Charmed, Madeleine Mantock, Melonie Diaz, Sara Jeffrey, Trailer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws