search
Spektakel in gave eerste trailer voor scifi-serie 'Halo'!
Series / Trailer

Spektakel in gave eerste trailer voor scifi-serie 'Halo'!

De verfilming van de bekende Xbox game komt er nu snel aan.

Eind 2001 verscheen op de eerste Xbox de game Halo en zo'n twintig jaar later was er een zoveelste editie met Halo Infinite. Nu die game er is, wordt het uitkijken naar een ander hoogtepunt: de liveaction-serie die op Paramount+ gaat verschijnen.

We zagen even geleden al een eerste teaser en nu is ook de volledige trailer vrijgegeven. In de serie zien we rollen van in ieder geval de hoofdrolspelers Pablo Schreiber als Master Chief Petty Officer John-117 en Jen Taylor als Cortana.

Andere rollen komen van onder meer Natascha McElhone, Yerin Ha, Charlie Murphy, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy, Natasha Culzac en Bentley Calu.

Volledige trailer Halo
Het is nog onbekend hoe we Halo in Nederland kunnen gaan kijken, aangezien de streamingdienst Paramount+ hier nog niet verkrijgbaar is. Wie weet duurt het nog een lange tijd voordat dit wel zo is. Geniet in ieder geval van onderstaande beelden.



Halo volgt een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als het Covenant. De serie zal diepgewortelde persoonlijke verhalen verweven met actie, avontuur en een rijkelijk ingebeelde visie op de toekomst.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen