search
Eerste recensies 'Pam & Tommy' over de sekstape van Pamela Anderson: Kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies 'Pam & Tommy' over de sekstape van Pamela Anderson: Kijken of skippen?

Pam & Tommy komt in februari naar Disney+, maar is de serie de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk weten we of de gewaagde serie Pam & Tommy geslaagd is of niet. De serie gaat in februari van start op Disney+, en begint binnenkort ook op Hulu. Maar wat vinden critici van de show?

Pam & Tommy draait om de sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee, en laat het verbazingwekkende verhaal daarachter zien. Maar is het wat?

De eerste recensies
We zetten de eerste recensies op een rij. Pam & Tommy neemt volgens Rotten Tomatoes z'n eigen uitgangspunt soms net niet helemaal serieus genoeg door de styling van het geheel, maar het spel van actrice Lily James (die je als Pamela Anderson kunt zien) is het meest overtuigend.

The Playlist: "Op zijn best laat het mensen eindelijk Pam en Tommy zien, blootgesteld."

IndieWire: "James en Stan zijn buitengewoon. Eerstgenoemde weet zichzelf fysiek volledig te transformeren en gebruikt dat om Anderson te laten zien als het echte mens, dat ze nooit mocht zijn."

CNN: "Veel van wat je hier ziet mag dan wel nep zijn; het spel van James voelt echt en helpt het geheel met beide benen op Aarde te houden."

CBR: "Mikt op satire, sociaal commentaar en surrealisme en spanning, maar weet geen daarvan echt te realiseren."

Empire: "Lily James maakt hier hét spel van haar carrière van, in deze vreemder dan fictie miniserie. Maar ten koste van wat bij de echte Pamela?"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen