search
Nieuw op Netflix: De gloednieuwe misdaadserie 'In from the Cold'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De gloednieuwe misdaadserie 'In from the Cold'

Tijdens een vakantie met haar dochter wordt een vrouw plots geconfronteerd met de CIA...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wat in eerste instantie een ontspannende vakantie moest worden met haar dochter loopt voor een vrouw uit op een confrontatie met de CIA. De confrontatie is het gevolg van haar verleden als Russische spion.

De CIA is in het bijzonder geïnteresseerd in de voormalige carrière van Jenny als Russische spion. Dit niet in het minst omdat die carrière ervoor heeft gezorgd dat ze speciale krachten heeft gekregen. Nadat er een reeks van gewelddadige gebeurtenissen plaatsvinden is het aan Jenny om uit haar schuilplaats te komen. Daarvoor moet ze wel haar volledige nieuwe leven op het spel zetten.

Adam Glass
Bij de crew van In from the Cold zijn verschillende toch wel bekende namen betrokken. Eén van de meest opvallende in het rijtje is ongetwijfeld Adam Glass. Hij was in het verleden ook al betrokken bij andere series zoals bijvoorbeeld Supernatural en ook Criminal Minds: Beyond Borders.

De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat In from the Cold allemaal voor jou in petto heeft. Wil je graag meteen aan de slag met de volledige reeks? Ook dat is mogelijk. Alle afleveringen zijn immers vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen