search
Gave scifi-serie 'Halo' start gelukkig al heel snel
Series / Nieuws

Gave scifi-serie 'Halo' start gelukkig al heel snel

De eerste trailer is ook te zien voor verfilming die jaren in de maak was.

De eerste trailer voor Halo werd uitgezonden tijdens de rust van de AFC Championship Game en de eerste uitgebreide beelden zijn zeker indrukwekkend te noemen. De scifi-serie moet een van de toppers van de nieuwe streamingdienst van Paramount worden.

Nu is duidelijk dat de serie al in maart op Paramount+ zal starten, op 24 maart. Naar verluidt werd er 40 miljoen dollar uitgetrokken voor de productiekosten.

Spartan en Halsey
Er zijn twee hoofdpersonages. De eerste is Master Chief Petty Officer John-117, een torenhoge genetisch gemanipuleerde supersoldaat die bekend staat als een "Spartan", gespeeld door Pablo Schreiber.

Het andere belangrijke personage is Dr. Catherine Elizabeth Halsey, een wetenschapper voor de UNSC (United Nations Space Command) en bedenker van het Spartan-II Project, gespeeld door actrice Natascha McElhone.

Tien afleveringen, en in Nederland te zien?
Er verschijnen tien afleveringen van Halo. Opvallend is dat de serie al sinds 2015 in ontwikkeling is en showrunner Kyle Killen in 2018 werd aangetrokken. Er is duidelijk aandacht besteed aan de verfilming van de Xbox-gamereeks die in 2001 startte.

Op welke in Nederland te verkrijgen dienst de serie eventueel te volgen is, is nog niet bekend.


Aanbevolen artikelen