'Arrow'-ster Stephen Amell begint met 'Heels' seizoen 2

Heels is een behoorlijk toffe worstel-serie, waar nu het tweede seizoen van gemaakt wordt.

Jim Pedd, 01-02-2022 11:33

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Heels-ster Stephen Amell kondigde aan dat hij begonnen is met trainen voor het tweede seizoen van de Starz-serie. Hij liet ook weten dat de opnames van het nieuwe seizoen in maart van start gaan.
Amell ken je misschien nog het best om zijn hoofdrol in The CW-serie Arrow, waarin hij de hoofdrol speelde. Daarna tekende hij voor de hoofdrol in Heels van Starz. Amell is een groot worstelfan en maakte zijn professionele debuut op WWE Raw in 2015.

Heels seizoen 2
Het eerste seizoen van Heels volgt twee broers (gespeeld door Amell en Alexander Ludwig). De eerste is een 'heel', de schurk in de ring, die het publiek moet haten en de tweede (Ludwig) een 'face', ofwel de held van de wedstrijd.

De twee vechten uitgeschreven wedstrijden uit terwijl ze achter de schermen echt worstelen om het nalatenschap van hun vader. Heels wist heel wat echte worstelaars aan te trekken voor cameo's.

Op Instagram laat Amell weten dat hij officieel begonnen is met trainen voor Heels seizoen 2. Hij onthulde dat de opnames op 8 maart beginnen. Hij moet tot die tijd hard trainen.

Hieronder zie je hoe Heels begonnen is:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Heels, Stephen Amell, Arrow

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader